Nutriční hodnoty (Verunčiny zapečené těstoviny)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 9 734 kJ / 2 326 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 155,24 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 153,28 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 1,96 g |
Tuky | 167,91 g |
– nasycené | 85,25 g |
– nenasycené | 76,99 g |
–– mononenasycené | 35,58 g |
–– polynenasycené | 41,42 g |
––– omega 3 | 0,26 g |
Vláknina | 9,20 g |
Cholesterol | 1,13 g |
Sodík | 8,78 g |
Sůl | 21,15 g |
Sacharidy | 46,37 g |
– cukry | 29,37 g |
––– laktóza | 20,97 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g těstovin (vřetena) | Těstoviny pšeničné | 500 g |
2 2 větší cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
2 2 párky (100 g) | Párek vepřový | 160 g |
500 g 500 g měkkého salámu | Měkký salám | 500 g |
425 g 425 g sterilovaného hrášku (nebo mražený) | Hrášek zelený sterilovaný | 425 g |
200 ml 200 ml smetany ke šlehání 33% | Smetana kravská sladká 30% | 200 ml |
300 g 300 g tvrdého sýra | Sýr kravský tvrdý 30% | 300 g |
2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
2 lžíce 2 lžíce mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 30 ml |
3 lžíce 3 lžíce sádla | Sádlo vepřové | 45 g |
sušená bazalka | Bazalka sušená | |
sůl | Sůl mořská | |
mletý pepř | Pepř černý mletý |