Nutriční hodnoty (Pikantní znojemská roláda s vínem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 10 277 kJ / 2 456 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 287,44 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 282,25 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 5,19 g |
Tuky | 115,03 g |
– nasycené | 49,27 g |
– nenasycené | 62,12 g |
–– mononenasycené | 51,82 g |
–– polynenasycené | 10,30 g |
––– omega 3 | 1,13 g |
Vláknina | 10,36 g |
Cholesterol | 658 mg |
Sodík | 2,75 g |
Sůl | 6,60 g |
Sacharidy | 33,50 g |
– cukry | 10,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1-1,5 kg 1-1,5 kg hovězího zadního | Hovězí kýta | 1250 g |
3 lžíce 3 lžíce plnotučné hořčice | Hořčice plnotučná | 45 g |
4-8 4-8 okurky nakladačky sterilované | Okurka polní zavařená | |
1 lžička 1 lžička červené mleté papriky | Paprika červená sušená | 1 g |
olej | Olej řepkový | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř mletý bílý | Pepř černý mletý | |
koření Táborské od Samuela | Grilovací koření | |
2 2 větší cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
100 g 100 g slaniny | Špek | 100 g |
mouka hladká | Mouka pšeničná hladká | |
2 dcl 2 dcl bílé víno suché | Víno bílé suché | 200 ml |
vývar (voda) na podlití | Vývar hovězí |