Nutriční hodnoty (Hovězí na česneku a víně)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 12 599 kJ / 3 011 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 225,68 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 220,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 5,68 g |
Tuky | 200,45 g |
– nasycené | 90,20 g |
– nenasycené | 40,20 g |
–– mononenasycené | 35,03 g |
–– polynenasycené | 5,17 g |
––– omega 3 | 1,00 g |
Vláknina | 14,00 g |
Cholesterol | 450 mg |
Sodík | 577 mg |
Sůl | 1,00 g |
Sacharidy | 34,80 g |
– cukry | 6,60 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 kg 1 kg hovězího krku | Hovězí krkovice | 1000 g |
10 stroužků 10 stroužků česneku | Česnek čerstvý | 70 g |
1 1 větší cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
2-3 dl 2-3 dl červeného vína | Víno červené suché | 250 ml |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
olej | Olej řepkový | |
máslo | Máslo kravské | |
hl. mouka | Mouka pšeničná hladká | |
vývar | Vývar hovězí |