Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Jazyková omáčka v tlakovém hrnci)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie218 kJ /
52 kcal
Bílkoviny1,48 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny1,48 g
Tuky0,27 g
– nasycené0,08 g
– nenasycené0,13 g
–– mononenasycené0,04 g
–– polynenasycené0,09 g
––– omega 30,00 g
Vláknina5,65 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 46 mg
Sůl0,10 g
Sacharidy9,30 g
– cukry6,20 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 1 vepřový jazyk Jazyk vepřový
1 1 velká cibule Cibule čerstvá 70 g
1 1 malá mrkev Mrkev čerstvá 50 g
hrst hrst mraženého hrášku Hrášek zelený mražený
bobkový list Bobkový list sušený
2 kuličky 2 kuličky nového koření Nové koření
3 kuličky 3 kuličky celého pepře Pepř černý
Podravka Kořenící směs sypká
sůl Sůl mořská
olej Olej řepkový
krajíc krajíc chleba Chléb pšeničný kváskový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.