Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Salát z červené řepy s řapíkatým celerem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie2 671 kJ /
638 kcal
Bílkoviny32,12 g
– z toho živočišné bílkoviny10,67 g
– z toho rostlinné bílkoviny21,45 g
Tuky7,76 g
– nasycené2,75 g
– nenasycené4,23 g
–– mononenasycené1,38 g
–– polynenasycené2,85 g
––– omega 30,08 g
Vláknina68,55 g
Cholesterol 20 mg
Sodík 1,35 g
Sůl2,83 g
Sacharidy75,77 g
– cukry56,22 g
––– laktóza9,33 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
3 ks 3 ks červená řepa Červená řepa čerstvá
2 ks 2 ks jablek menšich Jablko čerstvé 300 g
2-3 ks 2-3 ks stonkový celer Celer bulva čerstvá 1350 g
špetka špetka bílého pepře Pepř bílý
200 ml 200 ml bílý jogurt Jogurt kravský bílý 1,5% 200 ml
hrst hrst ořechů sekaných Vlašské ořechy
loupané slunečnice (a pod ) Slunečnicová semínka loupaná

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.