Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Buchty se zelím a uzeným masem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie18 793 kJ /
4 492 kcal
Bílkoviny179,59 g
– z toho živočišné bílkoviny103,51 g
– z toho rostlinné bílkoviny76,08 g
Tuky196,84 g
– nasycené100,67 g
– nenasycené83,13 g
–– mononenasycené66,83 g
–– polynenasycené16,30 g
––– omega 32,13 g
Vláknina33,60 g
Cholesterol 1,15 g
Sodík 5,69 g
Sůl13,54 g
Sacharidy486,75 g
– cukry65,80 g
––– laktóza15,90 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
600 g 600 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 600 g
1 1 droždí Droždí pekařské lisované
1 lžička 1 lžička cukru Cukr bílý 5 g
3 dl 3 dl vlažného mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 300 ml
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
1 1 žloutek Vaječný žloutek 23 g
150 g 150 g másla Máslo kravské 150 g
1 lžíce 1 lžíce sádla Sádlo vepřové 15 g
drcený kmín Kmín mletý
sůl Sůl mořská
sádlo na vymazání Sádlo vepřové
400 g 400 g uvařeného uzeného masa Vepřová plec uzená 400 g
1 1 klobása (pikantní) Klobása
1 lžíce 1 lžíce oleje Olej řepkový 11 ml
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
250 g 250 g kysaného zelí Zelí bílé kvašené 250 g
5 stroužků 5 stroužků česneku Česnek čerstvý 35 g
sůl Sůl mořská
mletý pepř Pepř černý mletý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.