Nutriční hodnoty (Arabské plněné papriky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 17 038 kJ / 4 072 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 196,64 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 112,70 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 83,94 g |
Tuky | 177,99 g |
– nasycené | 46,10 g |
– nenasycené | 119,70 g |
–– mononenasycené | 86,71 g |
–– polynenasycené | 32,99 g |
––– omega 3 | 2,00 g |
Vláknina | 44,93 g |
Cholesterol | 329 mg |
Sodík | 1,02 g |
Sůl | 2,30 g |
Sacharidy | 402,40 g |
– cukry | 117,14 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
8 8 paprika červená | Paprika červená čerstvá | 1200 g |
700 g 700 g kuřecí stehna | Kuře stehno s kůží | 700 g |
2 hrnky 2 hrnky kuskus | Kuskus pšeničný | 500 g |
2 2 cibule nasekaná | Cibule čerstvá | 140 g |
4 stroužky 4 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 28 g |
2 lzice 2 lzice mandle | Mandle neloupané | 30 g |
2 lzice 2 lzice černých oliv | Olivy čerstvé zralé | 30 g |
2 lzice 2 lzice rozinek | Rozinky | 30 g |
3-4 kuličky 3-4 kuličky pepře | Pepř černý | |
3-4 kuličky 3-4 kuličky nové koření | Nové koření | |
1 lzice 1 lzice Harissa | Harissa | 15 g |
250 ml 250 ml sterilovaných rajčat | Rajče červené sterilované | |
2 lzice 2 lzice petrželová nat | Petržel nať čerstvá | 30 g |
1/2 hrnku 1/2 hrnku drůbežího bujónu - vyvar kuraci | Bujón kuřecí BIO | |
1 lzicka 1 lzicka rajského protlaku | Protlak rajčatový | 5 g |
2 lzice 2 lzice černých oliv | Olivy čerstvé zralé | 30 g |
sůl morska | Sůl mořská | |
drcený pepř | Pepř černý | |
1 lzice 1 lzice maizena | Škrob kukuřičný | 15 g |