Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Fofr buchta na vikend)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie20 377 kJ /
4 870 kcal
Bílkoviny68,68 g
– z toho živočišné bílkoviny17,18 g
– z toho rostlinné bílkoviny51,50 g
Tuky205,11 g
– nasycené18,50 g
– nenasycené174,55 g
–– mononenasycené122,48 g
–– polynenasycené52,08 g
––– omega 315,53 g
Vláknina24,75 g
Cholesterol 274 mg
Sodík 342 mg
Sůl1,42 g
Sacharidy675,05 g
– cukry307,25 g
––– laktóza12,25 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 hrnky 2 hrnky polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 500 g
1 hrnek 1 hrnek cukru Cukr bílý 250 g
1-2 hrnky 1-2 hrnky půl nahrubo nastrouhaných jablek Jablko čerstvé 375 g
1 hrnek 1 hrnek zakysaného mléka s ovocem( nebo kefir ovocny) Mléko kravské polotučné 1,5% 250 ml
3/4 hrnku 3/4 hrnku oleje Olej řepkový 187.5 ml
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
1 1 prášek do pečiva Kypřící prášek 12 g
troška vody s citronem (cca 2 lzice, pro deti, ale jinak davam 2 lzice rumu) Citrón čerstvý
1 1 čokoláda na vařeni Čokoláda hořká 40%
lžička lžička mleté kávy Káva mletá
kokos strouhany Kokos strouhaný

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.