Nutriční hodnoty (Šéfkuchařův salát)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 002 kJ / 956 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 37,75 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 18,75 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 19,00 g |
Tuky | 29,50 g |
– nasycené | 16,10 g |
– nenasycené | 13,35 g |
–– mononenasycené | 8,65 g |
–– polynenasycené | 4,70 g |
––– omega 3 | 0,38 g |
Vláknina | 12,70 g |
Cholesterol | 75 mg |
Sodík | 1,50 g |
Sůl | 3,38 g |
Sacharidy | 128,63 g |
– cukry | 22,13 g |
––– laktóza | 0,94 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 Hlávka 1 Hlávka ledového salátu | Salát ledový čerstvý | 500 g |
225 225 g šunky (nakrájené na 1 cm kostičky) | Šunka vepřová vařená | |
150 g 150 g scezené kukuřice | Kukuřice sterilovaná | 150 g |
75 g 75 g nastrouhaného ementálu | Ementál | 75 g |
1 1 zralé avokádo - oloupané,vypeckované a nakrájené na malé klínky | Avokádo čerstvé | |
1/2 1/2 čajové lžičky dijonské hořčice | Hořčice dijonská | |
1 1 polévková lžíce červeného vinného octa | Ocet vinný červený | |
1/2 1/2 čajové lžičky mořské soli | Sůl mořská | |
3 3 polévkové lžíce extra panenského olivového oleje | Olej olivový |