Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vepřové koleno na divoko zapečené s bramborem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie5 152 kJ /
1 231 kcal
Bílkoviny27,24 g
– z toho živočišné bílkoviny0,60 g
– z toho rostlinné bílkoviny26,64 g
Tuky34,76 g
– nasycené16,43 g
– nenasycené17,03 g
–– mononenasycené12,00 g
–– polynenasycené5,03 g
––– omega 30,13 g
Vláknina34,96 g
Cholesterol 27 mg
Sodík 113 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy185,70 g
– cukry10,28 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 1 větší vepřové koleno Vepřové koleno bez kosti
6 6 bobkových listů Bobkový list sušený
4 kuličky 4 kuličky jalovce Jalovec sušený
špetka špetka skořice Skořice ceylonská
sůl Sůl mořská
1 lžíce 1 lžíce nového koření Nové koření 15 g
2 lžíce 2 lžíce celého černého pepře Pepř černý 30 g
8 8 mladých jarních cibulek Cibulka jarní čerstvá
2 lžice 2 lžice sádla Sádlo vepřové 30 g
1 kg 1 kg brambor Brambor zimní 1000 g
1/2 sáčku 1/2 sáčku velkých krup Kroupy ječné
2 stroužky 2 stroužky česneku Česnek čerstvý 14 g
majoránka Majoránka sušená

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.