Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Bůček se zeleninovou nádivkou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie16 440 kJ /
3 929 kcal
Bílkoviny180,15 g
– z toho živočišné bílkoviny132,91 g
– z toho rostlinné bílkoviny47,24 g
Tuky251,07 g
– nasycené66,50 g
– nenasycené131,59 g
–– mononenasycené104,95 g
–– polynenasycené26,64 g
––– omega 31,35 g
Vláknina78,10 g
Cholesterol 875 mg
Sodík 3,25 g
Sůl7,12 g
Sacharidy198,20 g
– cukry51,60 g
––– laktóza9,80 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
750 g 750 g libovějšího bůčku bez kostí Vepřový bok 750 g
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
4 4 starší rohlíky Rohlík pšeničný bílý 172 g
200 ml 200 ml mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 200 ml
2 2 vejce Vejce slepičí 140 g
strouhanka podle potřeby Strouhanka pšeničná
2 řapíky 2 řapíky celeru Celer bulva čerstvá 1000 g
1 bulva 1 bulva fenyklu Fenykl hlíza 540 g
2 2 jarní cibulky Cibulka jarní čerstvá
2 2 mrkve Mrkev čerstvá 100 g
libeček Libeček čerstvý
pažitka Pažitka čerstvá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.