Nutriční hodnoty (Bůček se zeleninovou nádivkou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 16 440 kJ / 3 929 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 180,15 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 132,91 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 47,24 g |
Tuky | 251,07 g |
– nasycené | 66,50 g |
– nenasycené | 131,59 g |
–– mononenasycené | 104,95 g |
–– polynenasycené | 26,64 g |
––– omega 3 | 1,35 g |
Vláknina | 78,10 g |
Cholesterol | 875 mg |
Sodík | 3,25 g |
Sůl | 7,12 g |
Sacharidy | 198,20 g |
– cukry | 51,60 g |
––– laktóza | 9,80 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
750 g 750 g libovějšího bůčku bez kostí | Vepřový bok | 750 g |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
4 4 starší rohlíky | Rohlík pšeničný bílý | 172 g |
200 ml 200 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 200 ml |
2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
strouhanka podle potřeby | Strouhanka pšeničná | |
2 řapíky 2 řapíky celeru | Celer bulva čerstvá | 1000 g |
1 bulva 1 bulva fenyklu | Fenykl hlíza | 540 g |
2 2 jarní cibulky | Cibulka jarní čerstvá | |
2 2 mrkve | Mrkev čerstvá | 100 g |
libeček | Libeček čerstvý | |
pažitka | Pažitka čerstvá |