Nutriční hodnoty (Česnekové kuře se žampiony a smetanovo-vinnou omáčkou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 8 364 kJ / 1 999 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 260,90 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 250,12 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 10,78 g |
Tuky | 72,06 g |
– nasycené | 43,99 g |
– nenasycené | 24,24 g |
–– mononenasycené | 20,08 g |
–– polynenasycené | 4,15 g |
––– omega 3 | 2,63 g |
Vláknina | 19,80 g |
Cholesterol | 778 mg |
Sodík | 679 mg |
Sůl | 1,67 g |
Sacharidy | 38,73 g |
– cukry | 14,00 g |
––– laktóza | 6,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
3 3 kuřecí prsní řízky | Kuře prso | 1050 g |
250 g 250 g žampionů | Žampion čerstvý | 250 g |
1/2 paličky 1/2 paličky česneku | Česnek čerstvý | 40 g |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
200 ml 200 ml bílého vína | Víno bílé suché | 200 ml |
100 ml 100 ml silného vývaru | Vývar hovězí | 100 ml |
200 ml 200 ml smetany ke šlehání | Smetana kravská sladká 30% | 200 ml |
olej | Olej řepkový | |
máslo | Máslo kravské | |
hrstička čerstvé hladkolisté petrželky | Petržel nať čerstvá | |
pepř | Pepř černý | |
sůl | Sůl mořská |