Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Barevný řecký zeleninový salát)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 988 kJ /
475 kcal
Bílkoviny4,67 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny4,67 g
Tuky33,05 g
– nasycené4,61 g
– nenasycené28,16 g
–– mononenasycené23,80 g
–– polynenasycené4,36 g
––– omega 30,04 g
Vláknina7,84 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 21 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy36,72 g
– cukry18,57 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
3 lžíce 3 lžíce olivového oleje Olej olivový 33 ml
2 lžíce 2 lžíce citrónové šťávy Šťáva z citrónu 30 ml
1 lžíce 1 lžíce balzamikového octa Ocet balsamikový bílý 20 ml
1/2 lžičky 1/2 lžičky sušeného oregána Oregano sušené 2.5 g
1/2 lžičky 1/2 lžičky sušené bazalky Bazalka sušená 2.5 g
1 stroužek 1 stroužek česneku třený Česnek čerstvý 7 g
1/2 lžičky 1/2 lžičky cukru Cukr bílý 2.5 g
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
1 1 cuketa nakrájená na půlkolečka Cuketa čerstvá 100 g
1 1 okurka nakrájená Okurka salátová čerstvá
1 1 rajče na kostky Rajče červené čerstvé 60 g
1 1 čerstvá paprika (nejlépe červená) na kostky Paprika červená čerstvá 150 g
1/4 1/4 hrnku černých oliv nakrájených na plátky Olivy čerstvé zralé

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.