Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Masové koule v omáčce)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 6

Energie3 822 kJ /
913 kcal
Bílkoviny130,57 g
– z toho živočišné bílkoviny128,08 g
– z toho rostlinné bílkoviny2,49 g
Tuky34,14 g
– nasycené8,39 g
– nenasycené17,00 g
–– mononenasycené13,93 g
–– polynenasycené3,07 g
––– omega 30,15 g
Vláknina8,73 g
Cholesterol 649 mg
Sodík 861 mg
Sůl2,02 g
Sacharidy17,82 g
– cukry10,24 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
3 3 mrkve Mrkev čerstvá 150 g
1/4 1/4 bulvy celeru Celer bulva čerstvá
1 1 petržel Petržel kořenová čerstvá
2 balení 2 balení Rama cremefine na vaření Rostlinná šlehačka
máslo Máslo kravské
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
1 kostka 1 kostka zeleninového bujonu Bujón zeleninový 10 g
60 dkg 60 dkg mletého vepřového masa Vepřová plec 600 g
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
sůl Sůl mořská
směs koření na mletá masa Provensálské koření
1 1 polévková lžíce solamylu Bramborový škrob
strouhanka Strouhanka pšeničná

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.