Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Žampionovo-bramborová polévka)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 5

Energie1 918 kJ /
458 kcal
Bílkoviny14,44 g
– z toho živočišné bílkoviny10,14 g
– z toho rostlinné bílkoviny4,30 g
Tuky27,90 g
– nasycené17,68 g
– nenasycené9,84 g
–– mononenasycené6,24 g
–– polynenasycené3,60 g
––– omega 30,59 g
Vláknina2,80 g
Cholesterol 51 mg
Sodík 32 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy35,96 g
– cukry2,16 g
––– laktóza0,16 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
8 8 menších žampionů Žampion čerstvý
2 lžíce 2 lžíce másla Máslo kravské 20 g
2 lžíce 2 lžíce hladké mouky Mouka pšeničná hladká 20 g
2 2 větší brambory Brambor zimní 100 g
1 1 tavený sýr Sýr tavený
1,5 l 1,5 l vývaru Vývar masový 1500 ml
1 špetka 1 špetka nasekaného kopru Kopr nať čerstvý
1 špetka 1 špetka majoránky Majoránka sušená
1 špetka 1 špetka kmínu Kmín
1 špetka 1 špetka mletého pepře Pepř černý mletý
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.