Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Pepřová omáčka)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie210 kJ /
50 kcal
Bílkoviny1,38 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny1,38 g
Tuky0,17 g
– nasycené0,06 g
– nenasycené0,06 g
–– mononenasycené0,03 g
–– polynenasycené0,03 g
––– omega 30,00 g
Vláknina4,80 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 413 mg
Sůl1,00 g
Sacharidy9,60 g
– cukry4,20 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
1 lžička 1 lžička bílého pepře Pepř bílý 5 g
2 lžíce 2 lžíce mletého uzeného masa Vepřová plec uzená
1 lžíce 1 lžíce octa Ocet lihový 15 ml
1 špetka 1 špetka soli Sůl mořská 1 g
vývar (podle potřeby) Vývar masový
jíška (na zahuštění) Jíška máslová

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.