Nutriční hodnoty (Srdíčková"rajská"z papiňáku)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 663 kJ / 158 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 4,83 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 1,37 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 3,46 g |
Tuky | 3,46 g |
– nasycené | 1,97 g |
– nenasycené | 1,33 g |
–– mononenasycené | 0,53 g |
–– polynenasycené | 0,80 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 12,80 g |
Cholesterol | 3 mg |
Sodík | 468 mg |
Sůl | 1,21 g |
Sacharidy | 22,97 g |
– cukry | 14,44 g |
––– laktóza | 0,01 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 2 vepřová srdíčka | Srdce vepřové | |
3 3 větší mrkve | Mrkev čerstvá | 150 g |
1 1 menší petržel | Petržel kořenová čerstvá | |
kousek kousek celeru asi 1 cm plátek | Celer bulva čerstvá | |
2 2 cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
2 2 bobkové listy | Bobkový list sušený | |
8 8 hřebíčků | Hřebíček | |
5 zrnek 5 zrnek celého pepře | Pepř černý | |
2 cm 2 cm celé skořice | Skořice ceylonská | |
špetka špetka tymiánu | Tymián sušený | |
1 kostka 1 kostka Masoxu | Bujón hovězí | 10 g |
80 g 80 g rajského protlaku(1 menší plechovka) | ||
sůl | Sůl mořská | |
cukr | Cukr bílý | |
ocet na dochucení | Ocet lihový | |
1 1 polévková lžíce másla na zjemnění | Máslo kravské | 1 g |