Nutriční hodnoty (Zeleninové rizoto z remosky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 6
Energie | 1 415 kJ / 338 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 7,65 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 6,67 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,98 g |
Tuky | 29,50 g |
– nasycené | 6,22 g |
– nenasycené | 22,30 g |
–– mononenasycené | 14,55 g |
–– polynenasycené | 7,75 g |
––– omega 3 | 2,14 g |
Vláknina | 4,20 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 22 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 9,63 g |
– cukry | 4,20 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 lžíce 2 lžíce oleje | Olej řepkový | 22 ml |
1 1 cibule (na kostičky) | Cibule čerstvá | 70 g |
1/2 l 1/2 l rýže | Rýže bílá | |
1 l 1 l vývaru | Vývar hovězí | 1000 ml |
1 1 mražená zeleninová směs s kukuřicí | Kukuřice mražená | |
případně sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý |