Nutriční hodnoty (Vanilkovo karamelový dort)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 14
Energie | 12 159 kJ / 2 906 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 54,72 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 34,72 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 20,00 g |
Tuky | 142,24 g |
– nasycené | 15,16 g |
– nenasycené | 112,90 g |
–– mononenasycené | 80,70 g |
–– polynenasycené | 32,20 g |
––– omega 3 | 9,13 g |
Vláknina | 6,00 g |
Cholesterol | 1,04 g |
Sodík | 403 mg |
Sůl | 0,84 g |
Sacharidy | 348,80 g |
– cukry | 204,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
200 g 200 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 200 g |
200 g 200 g cukru moučky | Cukr bílý | 200 g |
10 lžic 10 lžic oleje | Olej řepkový | 110 ml |
10 lžic 10 lžic vlažné vody | Voda | 180 ml |
prášek do pečiva | Kypřící prášek | |
4 4 vejce | Vejce slepičí | 280 g |
borůvková marmeláda | Marmeláda borůvková | |
2 x vanilkové náplně Dr. Oetker |