Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Větrníky karamelové)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 45

Energie11 399 kJ /
2 725 kcal
Bílkoviny70,62 g
– z toho živočišné bílkoviny52,06 g
– z toho rostlinné bílkoviny18,56 g
Tuky101,21 g
– nasycené28,10 g
– nenasycené62,20 g
–– mononenasycené43,56 g
–– polynenasycené18,64 g
––– omega 31,32 g
Vláknina5,20 g
Cholesterol 1,07 g
Sodík 1,15 g
Sůl2,81 g
Sacharidy380,19 g
– cukry232,99 g
––– laktóza24,99 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
260 ml 260 ml mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 260 ml
100 g 100 g másla (nebo Hery) Máslo kravské 100 g
160 g 160 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 160 g
4 4 vejce Vejce slepičí 280 g
0,5 lžičky 0,5 lžičky kypřicího prášku do pečiva Kypřící prášek 2.5 g
1 špetka 1 špetka soli Sůl mořská 1 g
250 ml 250 ml mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 250 ml
1 1 vanilkový pudinkový prášek Puding v prášku 40 g
1 1 smetana ke šlehání 31-33 % Smetana kravská sladká 30%
1 1 vanilkový cukr Cukr vanilkový
1 1 smetana ke šlehání 31-33 % Smetana kravská sladká 30%
150 g 150 g cukru krupice Cukr bílý 150 g
50 g 50 g cukru moučka Cukr bílý 50 g
tuk na vymazání plechu Margarín

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.