Nutriční hodnoty (Kadlíkova čočka)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 7 450 kJ / 1 781 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 129,96 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 8,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 121,96 g |
Tuky | 12,34 g |
– nasycené | 2,61 g |
– nenasycené | 9,31 g |
–– mononenasycené | 2,96 g |
–– polynenasycené | 6,36 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 98,40 g |
Cholesterol | 15 mg |
Sodík | 91 mg |
Sůl | 0,10 g |
Sacharidy | 240,60 g |
– cukry | 26,40 g |
––– laktóza | 7,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g čočky | Čočka hnědá neloupaná | 500 g |
150 g 150 g bílého jogurtu | Jogurt kravský bílý 1,5% | 150 ml |
hladká mouka | Mouka pšeničná hladká | |
sádlo | Sádlo vepřové | |
2 2 velké cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
vývar z uzeného masa | Vývar masový | |
vejce | Vejce slepičí | |
ocet | Ocet lihový | |
česnek | Česnek čerstvý | |
klobásy (s medvědím česnekem) | Klobása |