Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kadlíkova čočka)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie7 450 kJ /
1 781 kcal
Bílkoviny129,96 g
– z toho živočišné bílkoviny8,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny121,96 g
Tuky12,34 g
– nasycené2,61 g
– nenasycené9,31 g
–– mononenasycené2,96 g
–– polynenasycené6,36 g
––– omega 30,00 g
Vláknina98,40 g
Cholesterol 15 mg
Sodík 91 mg
Sůl0,10 g
Sacharidy240,60 g
– cukry26,40 g
––– laktóza7,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g čočky Čočka hnědá neloupaná 500 g
150 g 150 g bílého jogurtu Jogurt kravský bílý 1,5% 150 ml
hladká mouka Mouka pšeničná hladká
sádlo Sádlo vepřové
2 2 velké cibule Cibule čerstvá 140 g
vývar z uzeného masa Vývar masový
vejce Vejce slepičí
ocet Ocet lihový
česnek Česnek čerstvý
klobásy (s medvědím česnekem) Klobása

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.