Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Veselý řez)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie22 396 kJ /
5 353 kcal
Bílkoviny63,35 g
– z toho živočišné bílkoviny41,74 g
– z toho rostlinné bílkoviny21,61 g
Tuky386,40 g
– nasycené195,90 g
– nenasycené178,03 g
–– mononenasycené144,85 g
–– polynenasycené33,18 g
––– omega 34,76 g
Vláknina23,30 g
Cholesterol 1,57 g
Sodík 657 mg
Sůl1,81 g
Sacharidy393,80 g
– cukry300,50 g
––– laktóza22,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
3 3 vejce Vejce slepičí 210 g
3 lžíce 3 lžíce moučkového cukru Cukr bílý 75 g
3 lžíce 3 lžíce hladké mouky Mouka pšeničná hladká 30 g
3 lžíce 3 lžíce horké vody Voda 54 ml
3 lžíce 3 lžíce oleje Olej řepkový 33 ml
1/2 1/2 prášku do pečiva Kypřící prášek 6 g
2 lžíce 2 lžíce kakaa Kakao prášek 50 g
1 1 vanilkový puding Puding v prášku 40 g
100 g 100 g pískového cukru Cukr bílý 100 g
400 ml 400 ml mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 400 ml
100 g 100 g moučkového cukru Cukr bílý 100 g
300 g 300 g másla Máslo kravské 300 g
rum Rum
2 lžíce 2 lžíce kakaa Kakao prášek 50 g
100 g 100 g ztuženého pokrmového tuku Margarín 100 g
marmeláda Marmeláda jahodová
čokoláda na zdobení Čokoláda mléčná 30%
alginátové ovoce Cukrářské zdobení

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.