Nutriční hodnoty (Zapékaný vepřový mozeček)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 7 320 kJ / 1 750 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 87,59 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 76,61 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 10,98 g |
Tuky | 110,29 g |
– nasycené | 36,70 g |
– nenasycené | 48,06 g |
–– mononenasycené | 34,63 g |
–– polynenasycené | 13,43 g |
––– omega 3 | 5,66 g |
Vláknina | 15,20 g |
Cholesterol | 12,05 g |
Sodík | 1,53 g |
Sůl | 2,42 g |
Sacharidy | 95,25 g |
– cukry | 9,20 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g vepřového mozečku | Mozek vepřový | 500 g |
sádlo | Sádlo vepřové | |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
500 g 500 g ve slupce uvařených brambor | Brambor zimní | 500 g |
50 g 50 g uzené slaniny | Špek | 50 g |
2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
sůl | Sůl mořská | |
mletá sladká paprika | Paprika červená sušená | |
zelená petrželka | Petržel nať čerstvá | |
kousek kousek másla na vymazání pekáčku | Máslo kravské |