Nutriční hodnoty (Hovězí plátky na černém pivu)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 1 774 kJ / 424 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 7,96 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 7,96 g |
Tuky | 0,87 g |
– nasycené | 0,29 g |
– nenasycené | 0,39 g |
–– mononenasycené | 0,10 g |
–– polynenasycené | 0,29 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 21,38 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 120 mg |
Sůl | 0,20 g |
Sacharidy | 65,00 g |
– cukry | 44,94 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4 plátky 4 plátky hovězího masa zadního | Hovězí kýta | |
2 2 mrkve | Mrkev čerstvá | 100 g |
2 2 petržele | Petržel kořenová čerstvá | |
6 stroužků 6 stroužků česneku | Česnek čerstvý | 42 g |
3 3 cibule | Cibule čerstvá | 210 g |
pepř | Pepř černý | |
sůl | Sůl mořská | |
nové koření | Nové koření | |
bobkový list | Bobkový list sušený | |
0,5 l 0,5 l černého piva | Pivo tmavé 10ᵒ | 500 ml |