Nutriční hodnoty (Kuřecí jáhloto)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 816 kJ / 195 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 6,54 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 6,54 g |
Tuky | 1,62 g |
– nasycené | 0,28 g |
– nenasycené | 1,14 g |
–– mononenasycené | 0,52 g |
–– polynenasycené | 0,62 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 13,96 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 36 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 32,40 g |
– cukry | 25,12 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
6 6 kuřecích stehen (počet dle strávníků) | Kuře stehno s kůží | |
sáček sáček mražené kukuřice a hrášku | Kukuřice mražená | |
6 6 cherry rajčátek | Rajčata cherry | 180 g |
2 2 papriky červené | Paprika červená čerstvá | 300 g |
2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
koření česnek a bylinky (Kotanyi) | Provensálské koření | |
rozmarýn | Rozmarýn sušený | |
citronový pepř | Pepř černý | |
citronový olej | Olej citronový | |
špenát 6 kostek 6 kostek (kostku na stehno asi) | Špenát čerstvý | |
strouhaný sýr | Sýr kravský tvrdý 30% | |
uvařené jáhly | Jáhly | |
vejce (na volská oka, 1 na porci) | Vejce slepičí | |
tuk na vaření (já použila Ceres soft) | Margarín | |
syrová zelenina na ozdobu | Mrkev čerstvá | |
bazalka | Bazalka čerstvá | |
libeček | Libeček čerstvý |