Nutriční hodnoty (Krůtí maso na paprice s hříbky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 2 127 kJ / 508 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 11,32 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 5,67 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 5,65 g |
Tuky | 32,57 g |
– nasycené | 20,00 g |
– nenasycené | 11,09 g |
–– mononenasycené | 9,29 g |
–– polynenasycené | 1,80 g |
––– omega 3 | 0,25 g |
Vláknina | 7,27 g |
Cholesterol | 98 mg |
Sodík | 93 mg |
Sůl | 0,20 g |
Sacharidy | 40,05 g |
– cukry | 19,08 g |
––– laktóza | 7,68 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
600 600 g krůtího masa pokrájeného na menší kousky | Krůta prsa bez kůže | |
1 1 větší cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
hrst hrst sušených hříbků | Hřib sušený | |
200 ml 200 ml smetany | Smetana kravská sladká 12% | 200 ml |
2 lžíce 2 lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 20 g |
1 lžíce 1 lžíce sladké mleté papriky | Paprika červená sušená | 10 g |
1 lžička 1 lžička uzené papriky | Paprika uzená | 5 g |
1/2 lžičky 1/2 lžičky pálivé papriky | Paprika pálivá | 3 g |
citron | Citrón čerstvý | |
drůbeží vývar | Vývar kuřecí | |
1 lžíce 1 lžíce másla | Máslo kravské | 10 g |
olej | Olej řepkový | |
sůl | Sůl mořská |