Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Krůtí maso na paprice s hříbky)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie2 127 kJ /
508 kcal
Bílkoviny11,32 g
– z toho živočišné bílkoviny5,67 g
– z toho rostlinné bílkoviny5,65 g
Tuky32,57 g
– nasycené20,00 g
– nenasycené11,09 g
–– mononenasycené9,29 g
–– polynenasycené1,80 g
––– omega 30,25 g
Vláknina7,27 g
Cholesterol 98 mg
Sodík 93 mg
Sůl0,20 g
Sacharidy40,05 g
– cukry19,08 g
––– laktóza7,68 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
600 600 g krůtího masa pokrájeného na menší kousky Krůta prsa bez kůže
1 1 větší cibule Cibule čerstvá 70 g
hrst hrst sušených hříbků Hřib sušený
200 ml 200 ml smetany Smetana kravská sladká 12% 200 ml
2 lžíce 2 lžíce hladké mouky Mouka pšeničná hladká 20 g
1 lžíce 1 lžíce sladké mleté papriky Paprika červená sušená 10 g
1 lžička 1 lžička uzené papriky Paprika uzená 5 g
1/2 lžičky 1/2 lžičky pálivé papriky Paprika pálivá 3 g
citron Citrón čerstvý
drůbeží vývar Vývar kuřecí
1 lžíce 1 lžíce másla Máslo kravské 10 g
olej Olej řepkový
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.