Nutriční hodnoty (Kuřecí roláda s bazalkou, mozzarellou a sušenými rajčaty)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 893 kJ / 1 169 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 62,70 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 57,57 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 5,13 g |
Tuky | 60,54 g |
– nasycené | 23,86 g |
– nenasycené | 35,66 g |
–– mononenasycené | 28,31 g |
–– polynenasycené | 7,35 g |
––– omega 3 | 0,21 g |
Vláknina | 10,81 g |
Cholesterol | 206 mg |
Sodík | 1,22 g |
Sůl | 2,83 g |
Sacharidy | 43,94 g |
– cukry | 15,18 g |
––– laktóza | 3,83 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
asi 1,5 kg asi 1,5 kg kuřete na vykostění (nebo kuřecí plát) | Kuře | |
sůl | Sůl mořská | |
bílý mletý pepř | Pepř bílý mletý | |
100 g 100 g šunkové salámy | Polosuchý salám | 100 g |
15 listů 15 listů čerstvé bazalky (nebo 1 lžička sušené) | Bazalka čerstvá | |
sušená nakládaná rajčata | Rajče červené čerstvé | |
2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
1 balení 1 balení mozzarelly | Mozzarella kravská | 125 g |
2 lžíce 2 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 22 ml |
1 lžíce 1 lžíce másla | Máslo kravské | 10 g |
2 2 cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
3 dl 3 dl bílého suchého vína | Víno bílé suché | 300 ml |
1-2 lžíce 1-2 lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 15 g |
drůbeží vývar (voda) na podlití | Vývar kuřecí |