Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Platýs v křenovo-hořčicové krustě)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie1 722 kJ /
411 kcal
Bílkoviny6,30 g
– z toho živočišné bílkoviny1,20 g
– z toho rostlinné bílkoviny5,10 g
Tuky30,84 g
– nasycené11,26 g
– nenasycené18,43 g
–– mononenasycené13,66 g
–– polynenasycené4,77 g
––– omega 31,05 g
Vláknina4,56 g
Cholesterol 50 mg
Sodík 1,36 g
Sůl2,75 g
Sacharidy24,90 g
– cukry4,86 g
––– laktóza1,50 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
4 filety 4 filety platýse
2 lžíce 2 lžíce dijonské hořčice Hořčice dijonská 30 g
2 lžíce 2 lžíce plnotučné hořčice Hořčice plnotučná 30 g
4 lžíce 4 lžíce strouhaného křenu Křen čerstvý 60 g
2 lžíce 2 lžíce tekuté smetany ke šlehání Smetana kravská sladká 30% 50 ml
citrónová šťáva Šťáva z citrónu
hladká mouka Mouka pšeničná hladká
olej Olej řepkový
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.