Nutriční hodnoty (Platýs v křenovo-hořčicové krustě)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 1 722 kJ / 411 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 6,30 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 1,20 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 5,10 g |
Tuky | 30,84 g |
– nasycené | 11,26 g |
– nenasycené | 18,43 g |
–– mononenasycené | 13,66 g |
–– polynenasycené | 4,77 g |
––– omega 3 | 1,05 g |
Vláknina | 4,56 g |
Cholesterol | 50 mg |
Sodík | 1,36 g |
Sůl | 2,75 g |
Sacharidy | 24,90 g |
– cukry | 4,86 g |
––– laktóza | 1,50 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4 filety 4 filety platýse | ||
2 lžíce 2 lžíce dijonské hořčice | Hořčice dijonská | 30 g |
2 lžíce 2 lžíce plnotučné hořčice | Hořčice plnotučná | 30 g |
4 lžíce 4 lžíce strouhaného křenu | Křen čerstvý | 60 g |
2 lžíce 2 lžíce tekuté smetany ke šlehání | Smetana kravská sladká 30% | 50 ml |
citrónová šťáva | Šťáva z citrónu | |
hladká mouka | Mouka pšeničná hladká | |
olej | Olej řepkový | |
sůl | Sůl mořská |