Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Marinované nové brambory)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie8 822 kJ /
2 109 kcal
Bílkoviny33,90 g
– z toho živočišné bílkoviny3,50 g
– z toho rostlinné bílkoviny30,40 g
Tuky104,00 g
– nasycené43,90 g
– nenasycené58,80 g
–– mononenasycené50,20 g
–– polynenasycené8,60 g
––– omega 30,12 g
Vláknina22,00 g
Cholesterol 70 mg
Sodík 1,89 g
Sůl5,00 g
Sacharidy216,74 g
– cukry21,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 kg 1 kg drobných nových brambor Brambor raný 1000 g
200 ml 200 ml bílého vína Víno bílé suché 200 ml
svazek svazek jarní cibulky Cibulka jarní čerstvá
100 g 100 g anglické slaniny vcelku Anglická slanina 100 g
2 lžičky 2 lžičky cukru Cukr bílý 10 g
1 lžíce 1 lžíce olivového oleje extra virgin Olej olivový 20 ml
zelená hladkolistá petrželka Petržel nať čerstvá
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.