Nutriční hodnoty (Marinované nové brambory)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 8 822 kJ / 2 109 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 33,90 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 3,50 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 30,40 g |
Tuky | 104,00 g |
– nasycené | 43,90 g |
– nenasycené | 58,80 g |
–– mononenasycené | 50,20 g |
–– polynenasycené | 8,60 g |
––– omega 3 | 0,12 g |
Vláknina | 22,00 g |
Cholesterol | 70 mg |
Sodík | 1,89 g |
Sůl | 5,00 g |
Sacharidy | 216,74 g |
– cukry | 21,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 kg 1 kg drobných nových brambor | Brambor raný | 1000 g |
200 ml 200 ml bílého vína | Víno bílé suché | 200 ml |
svazek svazek jarní cibulky | Cibulka jarní čerstvá | |
100 g 100 g anglické slaniny vcelku | Anglická slanina | 100 g |
2 lžičky 2 lžičky cukru | Cukr bílý | 10 g |
1 lžíce 1 lžíce olivového oleje extra virgin | Olej olivový | 20 ml |
zelená hladkolistá petrželka | Petržel nať čerstvá | |
sůl | Sůl mořská |