Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vepřové plátky v pikantní rajčatové omáčce)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie3 630 kJ /
868 kcal
Bílkoviny107,14 g
– z toho živočišné bílkoviny99,50 g
– z toho rostlinné bílkoviny7,64 g
Tuky22,37 g
– nasycené5,46 g
– nenasycené11,36 g
–– mononenasycené9,36 g
–– polynenasycené2,00 g
––– omega 30,10 g
Vláknina16,69 g
Cholesterol 325 mg
Sodík 517 mg
Sůl1,06 g
Sacharidy36,48 g
– cukry20,91 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g vepřové plece Vepřová plec 500 g
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
hladká mouka Mouka pšeničná hladká
olej Olej řepkový
voda Voda
100 ml 100 ml červené víno Víno červené suché 100 ml
250 - 300 ml 250 - 300 ml pasírované rajčata Dužina červeného rajčete čerstvá 275 g
2 2 mrkve nastrouhané Mrkev čerstvá 100 g
1/3 1/3 celeru Celer bulva čerstvá 180.00000536441803 g
3 stroužky 3 stroužky česneku Česnek čerstvý 21 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.