Nutriční hodnoty (Vepřové plátky v pikantní rajčatové omáčce)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 630 kJ / 868 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 107,14 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 99,50 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 7,64 g |
Tuky | 22,37 g |
– nasycené | 5,46 g |
– nenasycené | 11,36 g |
–– mononenasycené | 9,36 g |
–– polynenasycené | 2,00 g |
––– omega 3 | 0,10 g |
Vláknina | 16,69 g |
Cholesterol | 325 mg |
Sodík | 517 mg |
Sůl | 1,06 g |
Sacharidy | 36,48 g |
– cukry | 20,91 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g vepřové plece | Vepřová plec | 500 g |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
hladká mouka | Mouka pšeničná hladká | |
olej | Olej řepkový | |
voda | Voda | |
100 ml 100 ml červené víno | Víno červené suché | 100 ml |
250 - 300 ml 250 - 300 ml pasírované rajčata | Dužina červeného rajčete čerstvá | 275 g |
2 2 mrkve nastrouhané | Mrkev čerstvá | 100 g |
1/3 1/3 celeru | Celer bulva čerstvá | 180.00000536441803 g |
3 stroužky 3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 21 g |