Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Rychlý oběd z vepřového masa)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie2 910 kJ /
696 kcal
Bílkoviny115,96 g
– z toho živočišné bílkoviny114,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny1,96 g
Tuky19,34 g
– nasycené4,66 g
– nenasycené9,76 g
–– mononenasycené8,46 g
–– polynenasycené1,31 g
––– omega 30,10 g
Vláknina8,40 g
Cholesterol 240 mg
Sodík 241 mg
Sůl0,50 g
Sacharidy12,60 g
– cukry8,40 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g vepřové panenky Vepřová panenka 500 g
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
olej Olej řepkový
sůl Sůl mořská
zázvor Zázvor sušený
hladká mouka Mouka pšeničná hladká
1/2 1/2 masoxu Bujón hovězí
Jakoukoliv mraženou zeleninu (měla jsem Babiččinu+fazolky) Mrkev mražená
1 1 cibuli Cibule čerstvá 70 g
olej Olej řepkový
1/2 1/2 zeleninového bujónu Bujón zeleninový
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.