Nutriční hodnoty (Bramborák se zelím a uzeninou ala "frncábník")
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 10
Energie | 9 607 kJ / 2 296 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 103,13 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 64,46 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 38,67 g |
Tuky | 83,25 g |
– nasycené | 42,08 g |
– nenasycené | 35,30 g |
–– mononenasycené | 16,19 g |
–– polynenasycené | 19,12 g |
––– omega 3 | 0,29 g |
Vláknina | 36,25 g |
Cholesterol | 677 mg |
Sodík | 5,17 g |
Sůl | 12,57 g |
Sacharidy | 267,40 g |
– cukry | 34,05 g |
––– laktóza | 7,35 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
600 g 600 g brambor | Brambor zimní | 600 g |
300 g 300 g libovolne uzeniny (slaniny) | Párek vepřový | 300 g |
300 g 300 g duseneho kysaneho zeli | Zelí bílé kvašené | 300 g |
160 g 160 g hladke mouky | Mouka pšeničná hladká | 160 g |
2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
1,5 dcl 1,5 dcl mleka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 150 ml |
5 strouzku 5 strouzku cesneku | Česnek čerstvý | 35 g |
2 lzicky 2 lzicky majoranky | Majoránka sušená | 14 g |
1 lzicka 1 lzicka kminu | Kmín | 5 g |
pepr | Pepř černý | |
kapka kapka tekute vegety | Polévkové koření tekuté | |
sadlo nebo olej na smazeni | Sádlo vepřové |