Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Bramborák se zelím a uzeninou ala "frncábník")

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 10

Energie9 607 kJ /
2 296 kcal
Bílkoviny103,13 g
– z toho živočišné bílkoviny64,46 g
– z toho rostlinné bílkoviny38,67 g
Tuky83,25 g
– nasycené42,08 g
– nenasycené35,30 g
–– mononenasycené16,19 g
–– polynenasycené19,12 g
––– omega 30,29 g
Vláknina36,25 g
Cholesterol 677 mg
Sodík 5,17 g
Sůl12,57 g
Sacharidy267,40 g
– cukry34,05 g
––– laktóza7,35 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
600 g 600 g brambor Brambor zimní 600 g
300 g 300 g libovolne uzeniny (slaniny) Párek vepřový 300 g
300 g 300 g duseneho kysaneho zeli Zelí bílé kvašené 300 g
160 g 160 g hladke mouky Mouka pšeničná hladká 160 g
2 2 vejce Vejce slepičí 140 g
1,5 dcl 1,5 dcl mleka Mléko kravské polotučné 1,5% 150 ml
5 strouzku 5 strouzku cesneku Česnek čerstvý 35 g
2 lzicky 2 lzicky majoranky Majoránka sušená 14 g
1 lzicka 1 lzicka kminu Kmín 5 g
pepr Pepř černý
kapka kapka tekute vegety Polévkové koření tekuté
sadlo nebo olej na smazeni Sádlo vepřové

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.