Nutriční hodnoty (Kynuté zelňáky se škvarky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 10 027 kJ / 2 396 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 70,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 9,50 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 60,50 g |
Tuky | 63,45 g |
– nasycené | 28,60 g |
– nenasycené | 32,20 g |
–– mononenasycené | 22,06 g |
–– polynenasycené | 10,14 g |
––– omega 3 | 0,58 g |
Vláknina | 16,60 g |
Cholesterol | 60 mg |
Sodík | 110 mg |
Sůl | 0,25 g |
Sacharidy | 378,05 g |
– cukry | 37,65 g |
––– laktóza | 12,25 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 500 g |
500 500 g kyselého zelí (1 sklenice i více) | Zelí bílé kvašené | |
škvarky (kolik kdo chce) | Škvarky | |
20 g 20 g čerstvého droždí | Droždí pekařské lisované | 20 g |
50 g 50 g rozpuštěného sádla | Sádlo vepřové | 50 g |
250 ml 250 ml vlažného mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 250 ml |
kmín | Kmín | |
sůl | Sůl mořská | |
anglická slanina (nemusí být) | Anglická slanina | |
celý mák | Mák modrý | |
hrubá sůl na ozdobu | Sůl mořská |