Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kynuté zelňáky se škvarky)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie10 027 kJ /
2 396 kcal
Bílkoviny70,00 g
– z toho živočišné bílkoviny9,50 g
– z toho rostlinné bílkoviny60,50 g
Tuky63,45 g
– nasycené28,60 g
– nenasycené32,20 g
–– mononenasycené22,06 g
–– polynenasycené10,14 g
––– omega 30,58 g
Vláknina16,60 g
Cholesterol 60 mg
Sodík 110 mg
Sůl0,25 g
Sacharidy378,05 g
– cukry37,65 g
––– laktóza12,25 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 500 g
500 500 g kyselého zelí (1 sklenice i více) Zelí bílé kvašené
škvarky (kolik kdo chce) Škvarky
20 g 20 g čerstvého droždí Droždí pekařské lisované 20 g
50 g 50 g rozpuštěného sádla Sádlo vepřové 50 g
250 ml 250 ml vlažného mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 250 ml
kmín Kmín
sůl Sůl mořská
anglická slanina (nemusí být) Anglická slanina
celý mák Mák modrý
hrubá sůl na ozdobu Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.