Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Divočák s rozmarýnem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie4 056 kJ /
969 kcal
Bílkoviny6,35 g
– z toho živočišné bílkoviny2,35 g
– z toho rostlinné bílkoviny4,00 g
Tuky94,14 g
– nasycené36,56 g
– nenasycené55,79 g
–– mononenasycené43,90 g
–– polynenasycené11,89 g
––– omega 31,88 g
Vláknina11,53 g
Cholesterol 62 mg
Sodík 855 mg
Sůl2,10 g
Sacharidy21,95 g
– cukry7,04 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
Maso (Kýta z divočáka) Vepřová kýta
50 g 50 g slaniny Špek 50 g
6 stroužků 6 stroužků česneku Česnek čerstvý 42 g
2 lžíce 2 lžíce sádla Sádlo vepřové 30 g
2 lžíce 2 lžíce oleje Olej řepkový 22 ml
1 1 velkou cibuli Cibule čerstvá 70 g
1 1 malou mrkev Mrkev čerstvá 50 g
kousek kousek celeru Celer bulva čerstvá
kousek kousek kořenové petržele Petržel kořenová čerstvá
3 větvičky 3 větvičky rozmarýnu Rozmarýn sušený
1 1 Masox Bujón hovězí
špetka špetka muškátového oříšku Muškátový oříšek
špetka špetka drceného kmínu Kmín mletý
(trochu koření prodávaných v sáčcích již namíchané) Pepř černý
koření na vepřové maso Kmín mletý
koření na steak Koření Argentina
koření Gyros Provensálské koření

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.