Nutriční hodnoty (Divočák s rozmarýnem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 4 056 kJ / 969 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 6,35 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 2,35 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 4,00 g |
Tuky | 94,14 g |
– nasycené | 36,56 g |
– nenasycené | 55,79 g |
–– mononenasycené | 43,90 g |
–– polynenasycené | 11,89 g |
––– omega 3 | 1,88 g |
Vláknina | 11,53 g |
Cholesterol | 62 mg |
Sodík | 855 mg |
Sůl | 2,10 g |
Sacharidy | 21,95 g |
– cukry | 7,04 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
Maso (Kýta z divočáka) | Vepřová kýta | |
50 g 50 g slaniny | Špek | 50 g |
6 stroužků 6 stroužků česneku | Česnek čerstvý | 42 g |
2 lžíce 2 lžíce sádla | Sádlo vepřové | 30 g |
2 lžíce 2 lžíce oleje | Olej řepkový | 22 ml |
1 1 velkou cibuli | Cibule čerstvá | 70 g |
1 1 malou mrkev | Mrkev čerstvá | 50 g |
kousek kousek celeru | Celer bulva čerstvá | |
kousek kousek kořenové petržele | Petržel kořenová čerstvá | |
3 větvičky 3 větvičky rozmarýnu | Rozmarýn sušený | |
1 1 Masox | Bujón hovězí | |
špetka špetka muškátového oříšku | Muškátový oříšek | |
špetka špetka drceného kmínu | Kmín mletý | |
(trochu koření prodávaných v sáčcích již namíchané) | Pepř černý | |
koření na vepřové maso | Kmín mletý | |
koření na steak | Koření Argentina | |
koření Gyros | Provensálské koření |