Nutriční hodnoty (Chocolate Fondant)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 5 170 kJ / 1 236 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 22,46 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 14,21 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 8,25 g |
Tuky | 70,89 g |
– nasycené | 37,63 g |
– nenasycené | 27,59 g |
–– mononenasycené | 23,20 g |
–– polynenasycené | 4,39 g |
––– omega 3 | 0,25 g |
Vláknina | 3,00 g |
Cholesterol | 599 mg |
Sodík | 154 mg |
Sůl | 0,34 g |
Sacharidy | 125,45 g |
– cukry | 87,90 g |
––– laktóza | 5,40 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
50 g 50 g másla | Máslo kravské | 50 g |
50 g 50 g čokolady (min. 70 %, čím víc %, tím líp) | Čokoláda mléčná 30% | 50 g |
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
1 1 žloutek | Vaječný žloutek | 23 g |
60 g 60 g cukr krupice | Cukr bílý | 60 g |
50 g 50 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 50 g |
kakao | Kakao prášek | |
máslo na vymazání formiček | Máslo kravské | |
cukr moučka (na posypání) | Cukr bílý | |
vanilková zmrzlina | Zmrzlina vanilková |