Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Chocolate Fondant)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie5 170 kJ /
1 236 kcal
Bílkoviny22,46 g
– z toho živočišné bílkoviny14,21 g
– z toho rostlinné bílkoviny8,25 g
Tuky70,89 g
– nasycené37,63 g
– nenasycené27,59 g
–– mononenasycené23,20 g
–– polynenasycené4,39 g
––– omega 30,25 g
Vláknina3,00 g
Cholesterol 599 mg
Sodík 154 mg
Sůl0,34 g
Sacharidy125,45 g
– cukry87,90 g
––– laktóza5,40 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
50 g 50 g másla Máslo kravské 50 g
50 g 50 g čokolady (min. 70 %, čím víc %, tím líp) Čokoláda mléčná 30% 50 g
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
1 1 žloutek Vaječný žloutek 23 g
60 g 60 g cukr krupice Cukr bílý 60 g
50 g 50 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 50 g
kakao Kakao prášek
máslo na vymazání formiček Máslo kravské
cukr moučka (na posypání) Cukr bílý
vanilková zmrzlina Zmrzlina vanilková

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.