Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Nové brambory s rozhudou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie5 226 kJ /
1 249 kcal
Bílkoviny59,67 g
– z toho živočišné bílkoviny27,50 g
– z toho rostlinné bílkoviny32,17 g
Tuky12,78 g
– nasycené7,36 g
– nenasycené3,86 g
–– mononenasycené3,05 g
–– polynenasycené0,81 g
––– omega 30,05 g
Vláknina24,23 g
Cholesterol 40 mg
Sodík 383 mg
Sůl1,20 g
Sacharidy212,10 g
– cukry19,14 g
––– laktóza9,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 kg 1 kg drobnějších nových brambor Brambor raný 1000 g
250 g 250 g měkkého tvarohu Tvaroh polotučný 250 g
2 2 vrchovaté lžíce majonézy Majonéza
1 stroužek 1 stroužek česneku Česnek čerstvý 7 g
1 svazek 1 svazek pažitky (nebo tenkých stonků jarní cibulky) Pažitka čerstvá 50 g
1 špetka 1 špetka cukru Cukr bílý
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.