Nutriční hodnoty (Nové brambory s rozhudou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 5 226 kJ / 1 249 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 59,67 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 27,50 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 32,17 g |
Tuky | 12,78 g |
– nasycené | 7,36 g |
– nenasycené | 3,86 g |
–– mononenasycené | 3,05 g |
–– polynenasycené | 0,81 g |
––– omega 3 | 0,05 g |
Vláknina | 24,23 g |
Cholesterol | 40 mg |
Sodík | 383 mg |
Sůl | 1,20 g |
Sacharidy | 212,10 g |
– cukry | 19,14 g |
––– laktóza | 9,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 kg 1 kg drobnějších nových brambor | Brambor raný | 1000 g |
250 g 250 g měkkého tvarohu | Tvaroh polotučný | 250 g |
2 2 vrchovaté lžíce majonézy | Majonéza | |
1 stroužek 1 stroužek česneku | Česnek čerstvý | 7 g |
1 svazek 1 svazek pažitky (nebo tenkých stonků jarní cibulky) | Pažitka čerstvá | 50 g |
1 špetka 1 špetka cukru | Cukr bílý | |
sůl | Sůl mořská |