Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Mandlová roláda)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie9 222 kJ /
2 204 kcal
Bílkoviny63,29 g
– z toho živočišné bílkoviny43,50 g
– z toho rostlinné bílkoviny19,79 g
Tuky154,13 g
– nasycené60,01 g
– nenasycené82,05 g
–– mononenasycené55,03 g
–– polynenasycené27,02 g
––– omega 30,81 g
Vláknina11,66 g
Cholesterol 1,27 g
Sodík 512 mg
Sůl1,11 g
Sacharidy135,12 g
– cukry112,66 g
––– laktóza9,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
4 4 vejce Vejce slepičí 280 g
80 g 80 g strouhaných mandlí Mandle loupané mleté 80 g
80 g 80 g cukru krupice Cukr bílý 80 g
1 lžička 1 lžička kakaa Kakao prášek 3 g
špetka špetka soli Sůl mořská
200-250 ml 200-250 ml smetana ke šlehání Smetana kravská sladká 30% 225 ml
3 lžíce 3 lžíce karamelového slazeného kondenzovaného mléka Mléko kondenzované slazené 45 ml
2 lžíce 2 lžíce strouhaných mandlí Mandle loupané mleté 30 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.