Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Středomořské brambory se šalvějí a černými olivami)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie6 967 kJ /
1 665 kcal
Bílkoviny31,06 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny31,06 g
Tuky74,70 g
– nasycené10,38 g
– nenasycené63,02 g
–– mononenasycené54,36 g
–– polynenasycené8,66 g
––– omega 30,12 g
Vláknina25,00 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 331 mg
Sůl1,00 g
Sacharidy204,63 g
– cukry10,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1000 g 1000 g drobných nových brambor Brambor raný 1000 g
100 g 100 g černých oliv Olivy čerstvé zralé 100 g
1 lžíce 1 lžíce sušené šalvěje (nebo lžíce čerstvé, nasekané) Šalvěj sušená
6 lžic 6 lžic olivového oleje Olej olivový 66 ml
1 lžíce 1 lžíce bílého vinného octa (nebo půl lžíce obyčejného kvasného) Ocet vinný bílý 15 ml
pepř Pepř černý
sůl Sůl mořská
zelená petrželová nať Petržel nať čerstvá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.