Nutriční hodnoty (Středomořské brambory se šalvějí a černými olivami)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 6 967 kJ / 1 665 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 31,06 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 31,06 g |
Tuky | 74,70 g |
– nasycené | 10,38 g |
– nenasycené | 63,02 g |
–– mononenasycené | 54,36 g |
–– polynenasycené | 8,66 g |
––– omega 3 | 0,12 g |
Vláknina | 25,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 331 mg |
Sůl | 1,00 g |
Sacharidy | 204,63 g |
– cukry | 10,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1000 g 1000 g drobných nových brambor | Brambor raný | 1000 g |
100 g 100 g černých oliv | Olivy čerstvé zralé | 100 g |
1 lžíce 1 lžíce sušené šalvěje (nebo lžíce čerstvé, nasekané) | Šalvěj sušená | |
6 lžic 6 lžic olivového oleje | Olej olivový | 66 ml |
1 lžíce 1 lžíce bílého vinného octa (nebo půl lžíce obyčejného kvasného) | Ocet vinný bílý | 15 ml |
pepř | Pepř černý | |
sůl | Sůl mořská | |
zelená petrželová nať | Petržel nať čerstvá |