Nutriční hodnoty (Játra na fazolkách, rajčatech a jablku)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 664 kJ / 876 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 105,05 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 97,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 8,05 g |
Tuky | 16,51 g |
– nasycené | 2,89 g |
– nenasycené | 7,56 g |
–– mononenasycené | 4,10 g |
–– polynenasycené | 3,46 g |
––– omega 3 | 0,14 g |
Vláknina | 24,40 g |
Cholesterol | 1,54 g |
Sodík | 858 mg |
Sůl | 2,41 g |
Sacharidy | 66,92 g |
– cukry | 35,04 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g vepřových jater | Játra vepřová | 500 g |
200 g 200 g zelených fazolek | Fazolky čerstvé | 200 g |
1 kostka 1 kostka zeleninového bujónu | Bujón zeleninový | 10 g |
1 lžička 1 lžička škrobové moučky | Bramborový škrob | 5 g |
1 1 jablko | Jablko čerstvé | 150 g |
2 2 cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
2 2 rajčata | Rajče červené čerstvé | 120 g |
olej | Olej řepkový | |
kmín | Kmín | |
pepř | Pepř černý | |
sůl | Sůl mořská |