Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Játra na fazolkách, rajčatech a jablku)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie3 664 kJ /
876 kcal
Bílkoviny105,05 g
– z toho živočišné bílkoviny97,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny8,05 g
Tuky16,51 g
– nasycené2,89 g
– nenasycené7,56 g
–– mononenasycené4,10 g
–– polynenasycené3,46 g
––– omega 30,14 g
Vláknina24,40 g
Cholesterol 1,54 g
Sodík 858 mg
Sůl2,41 g
Sacharidy66,92 g
– cukry35,04 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g vepřových jater Játra vepřová 500 g
200 g 200 g zelených fazolek Fazolky čerstvé 200 g
1 kostka 1 kostka zeleninového bujónu Bujón zeleninový 10 g
1 lžička 1 lžička škrobové moučky Bramborový škrob 5 g
1 1 jablko Jablko čerstvé 150 g
2 2 cibule Cibule čerstvá 140 g
2 2 rajčata Rajče červené čerstvé 120 g
olej Olej řepkový
kmín Kmín
pepř Pepř černý
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.