Nutriční hodnoty (Jablečné řezy manžela nejoblibenější)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 38 407 kJ / 9 180 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 128,73 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 35,98 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 92,75 g |
Tuky | 449,07 g |
– nasycené | 125,75 g |
– nenasycené | 298,67 g |
–– mononenasycené | 218,57 g |
–– polynenasycené | 80,10 g |
––– omega 3 | 22,04 g |
Vláknina | 41,00 g |
Cholesterol | 1,50 g |
Sodík | 428 mg |
Sůl | 0,84 g |
Sacharidy | 1 135,24 g |
– cukry | 611,11 g |
––– laktóza | 1,44 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
3 3 vejce | Vejce slepičí | 210 g |
1,5 hrnku 1,5 hrnku cukru moučka | Cukr bílý | 375 g |
3 hrnky 3 hrnky hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 750 g |
2 hrnky 2 hrnky strouhaných jablek | Jablko čerstvé | 500 g |
1 hrnek 1 hrnek oleje | Olej řepkový | 250 ml |
trochu trochu prášku do pečiva | Kypřící prášek | |
1 lžíce 1 lžíce kakaa | Kakao prášek | 25 g |
2 2 tvarohy | Tvaroh polotučný | |
150 g 150 g moučkového cukru | Cukr bílý | 150 g |
1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
180 g 180 g másla | Máslo kravské | 180 g |
skořice na povrch | Skořice ceylonská |