Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Broskvový řez)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie6 926 kJ /
1 655 kcal
Bílkoviny63,68 g
– z toho živočišné bílkoviny52,08 g
– z toho rostlinné bílkoviny11,60 g
Tuky48,02 g
– nasycené11,15 g
– nenasycené22,83 g
–– mononenasycené17,12 g
–– polynenasycené5,71 g
––– omega 30,17 g
Vláknina4,48 g
Cholesterol 1,55 g
Sodík 619 mg
Sůl1,26 g
Sacharidy239,88 g
– cukry168,82 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
6 6 vajec Vejce slepičí 420 g
6 lžic 6 lžic cukru moučky Cukr bílý 150 g
6 lžic 6 lžic polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 66 g
1/4 l 1/4 l malinové šťávy Šťáva z malin 250 ml
1/4 l 1/4 l vody Voda 250 ml
2 2 malinové pudinky Puding v prášku

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.