Nutriční hodnoty (Broskvový řez)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 926 kJ / 1 655 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 63,68 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 52,08 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 11,60 g |
Tuky | 48,02 g |
– nasycené | 11,15 g |
– nenasycené | 22,83 g |
–– mononenasycené | 17,12 g |
–– polynenasycené | 5,71 g |
––– omega 3 | 0,17 g |
Vláknina | 4,48 g |
Cholesterol | 1,55 g |
Sodík | 619 mg |
Sůl | 1,26 g |
Sacharidy | 239,88 g |
– cukry | 168,82 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
6 6 vajec | Vejce slepičí | 420 g |
6 lžic 6 lžic cukru moučky | Cukr bílý | 150 g |
6 lžic 6 lžic polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 66 g |
1/4 l 1/4 l malinové šťávy | Šťáva z malin | 250 ml |
1/4 l 1/4 l vody | Voda | 250 ml |
2 2 malinové pudinky | Puding v prášku |