Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kuřecí steak s kapustou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie487 kJ /
116 kcal
Bílkoviny3,66 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny3,66 g
Tuky0,33 g
– nasycené0,11 g
– nenasycené0,11 g
–– mononenasycené0,03 g
–– polynenasycené0,08 g
––– omega 30,01 g
Vláknina9,22 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 14 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy22,80 g
– cukry5,26 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1/2 1/2 menší hlávky kapusty Kapusta hlávková čerstvá
sůl Sůl mořská
kmín Kmín
1 1 středně velká brambora na zahuštění Brambor zimní 50 g
lžička lžička sladidla Klara E951 - Aspartam
lžička lžička octa Ocet lihový
2 2 kuřecí stehenní řízky Kuřecí stehenní řízky
4 stroužky 4 stroužky česneku Česnek čerstvý 28 g
lžíce lžíce olivového oleje Olej olivový
1 1 menší cibule Cibule čerstvá 70 g
sůl Sůl mořská
troška uzené papriky Paprika uzená

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.