Nutriční hodnoty (Kuřecí steak s kapustou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 487 kJ / 116 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 3,66 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 3,66 g |
Tuky | 0,33 g |
– nasycené | 0,11 g |
– nenasycené | 0,11 g |
–– mononenasycené | 0,03 g |
–– polynenasycené | 0,08 g |
––– omega 3 | 0,01 g |
Vláknina | 9,22 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 14 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 22,80 g |
– cukry | 5,26 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1/2 1/2 menší hlávky kapusty | Kapusta hlávková čerstvá | |
sůl | Sůl mořská | |
kmín | Kmín | |
1 1 středně velká brambora na zahuštění | Brambor zimní | 50 g |
lžička lžička sladidla Klara | E951 - Aspartam | |
lžička lžička octa | Ocet lihový | |
2 2 kuřecí stehenní řízky | Kuřecí stehenní řízky | |
4 stroužky 4 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 28 g |
lžíce lžíce olivového oleje | Olej olivový | |
1 1 menší cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
sůl | Sůl mořská | |
troška uzené papriky | Paprika uzená | |