Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Zapečený květák)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie4 098 kJ /
980 kcal
Bílkoviny116,80 g
– z toho živočišné bílkoviny114,32 g
– z toho rostlinné bílkoviny2,48 g
Tuky47,51 g
– nasycené11,52 g
– nenasycené22,67 g
–– mononenasycené18,58 g
–– polynenasycené4,09 g
––– omega 30,19 g
Vláknina8,55 g
Cholesterol 1,30 g
Sodík 3,96 g
Sůl9,14 g
Sacharidy18,10 g
– cukry10,20 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
květák Květák čerstvý
brokolice Brokolice čerstvá
3 3 mrkve Mrkev čerstvá 150 g
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
4 4 vejce Vejce slepičí 280 g
400 g 400 g uzeného masa Vepřová plec uzená 400 g
sůl Sůl mořská
mleté černé koření Pepř černý mletý
olej (na vymaštění formy) Olej řepkový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.