Nutriční hodnoty (Zapečený květák)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 098 kJ / 980 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 116,80 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 114,32 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 2,48 g |
Tuky | 47,51 g |
– nasycené | 11,52 g |
– nenasycené | 22,67 g |
–– mononenasycené | 18,58 g |
–– polynenasycené | 4,09 g |
––– omega 3 | 0,19 g |
Vláknina | 8,55 g |
Cholesterol | 1,30 g |
Sodík | 3,96 g |
Sůl | 9,14 g |
Sacharidy | 18,10 g |
– cukry | 10,20 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
květák | Květák čerstvý | |
brokolice | Brokolice čerstvá | |
3 3 mrkve | Mrkev čerstvá | 150 g |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
4 4 vejce | Vejce slepičí | 280 g |
400 g 400 g uzeného masa | Vepřová plec uzená | 400 g |
sůl | Sůl mořská | |
mleté černé koření | Pepř černý mletý | |
olej (na vymaštění formy) | Olej řepkový |