Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Fazolkový salát s paprikou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie7 559 kJ /
1 807 kcal
Bílkoviny99,91 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny99,91 g
Tuky38,74 g
– nasycené6,11 g
– nenasycené32,56 g
–– mononenasycené25,93 g
–– polynenasycené6,64 g
––– omega 30,15 g
Vláknina85,28 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 327 mg
Sůl0,72 g
Sacharidy221,94 g
– cukry23,60 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
200 g 200 g zelených fazolek (čerstvých nebo mražených) Fazolky čerstvé 200 g
1 1 červená paprika Paprika červená čerstvá 150 g
400 g 400 g cannellini fazolí (bílé v konzervě) Fazole bílé 400 g
2 lžičky 2 lžičky dijonské hořčice Hořčice dijonská 12 g
2 lžičky 2 lžičky červeného vinného octa Ocet vinný červený 10 ml
3 lžíce 3 lžíce olivového oleje Olej olivový 33 ml
1/2 lžičky 1/2 lžičky nastrouhané pomerančové kůry Pomerančová kůra čerstvá 2.5 g
1/2 lžičky 1/2 lžičky nasekaného estragonu (nemusí být) Estragon sušený 2.5 g
sůl Sůl mořská
mletý pepř Pepř černý mletý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.