Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vanilková zmrzlina)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie11 198 kJ /
2 676 kcal
Bílkoviny36,36 g
– z toho živočišné bílkoviny36,36 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,00 g
Tuky210,67 g
– nasycené116,14 g
– nenasycené68,10 g
–– mononenasycené56,60 g
–– polynenasycené11,50 g
––– omega 31,58 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 1,03 g
Sodík 449 mg
Sůl1,17 g
Sacharidy158,75 g
– cukry157,35 g
––– laktóza24,75 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 2 vejce Vejce slepičí 140 g
1/2 hrnku 1/2 hrnku cukru Cukr bílý 125 g
1 sáček 1 sáček vanilkového cukru Cukr vanilkový 8 g
500 ml 500 ml šlehačky Šlehačka 35% 500 ml
250 ml 250 ml mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 250 ml
3 lžičky 3 lžičky vanilkového extraktu Aroma vanilkové 21 ml

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.