Nutriční hodnoty (Vanilková zmrzlina)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 11 198 kJ / 2 676 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 36,36 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 36,36 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 210,67 g |
– nasycené | 116,14 g |
– nenasycené | 68,10 g |
–– mononenasycené | 56,60 g |
–– polynenasycené | 11,50 g |
––– omega 3 | 1,58 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 1,03 g |
Sodík | 449 mg |
Sůl | 1,17 g |
Sacharidy | 158,75 g |
– cukry | 157,35 g |
––– laktóza | 24,75 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
1/2 hrnku 1/2 hrnku cukru | Cukr bílý | 125 g |
1 sáček 1 sáček vanilkového cukru | Cukr vanilkový | 8 g |
500 ml 500 ml šlehačky | Šlehačka 35% | 500 ml |
250 ml 250 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 250 ml |
3 lžičky 3 lžičky vanilkového extraktu | Aroma vanilkové | 21 ml |