Nutriční hodnoty (Kapr v alobalu)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 5 125 kJ / 1 225 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 13,54 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 11,81 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 1,73 g |
Tuky | 123,40 g |
– nasycené | 50,36 g |
– nenasycené | 69,91 g |
–– mononenasycené | 54,83 g |
–– polynenasycené | 15,08 g |
––– omega 3 | 4,38 g |
Vláknina | 0,45 g |
Cholesterol | 234 mg |
Sodík | 502 mg |
Sůl | 1,25 g |
Sacharidy | 14,84 g |
– cukry | 4,64 g |
––– laktóza | 3,89 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4 porce 4 porce kapra | Kapr | |
8 dkg 8 dkg másla | Máslo kravské | 80 g |
5 dkg 5 dkg stolního oleje | Olej řepkový | 50 ml |
drobně nasekaná petrželová nať | Petržel nať čerstvá | |
1,5 dkg 1,5 dkg hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 15 g |
citrónová šťáva | Šťáva z citrónu | |
5 dkg 5 dkg sýru na strouhání | Sýr kravský tvrdý 30% | 50 g |
paprika pálivá podle chuti | Paprika pálivá | |
sůl | Sůl mořská |