Nutriční hodnoty (Tarhoňový nákyp)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 16 623 kJ / 3 973 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 156,40 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 94,40 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 62,00 g |
Tuky | 66,50 g |
– nasycené | 26,14 g |
– nenasycené | 25,70 g |
–– mononenasycené | 20,81 g |
–– polynenasycené | 4,89 g |
––– omega 3 | 0,79 g |
Vláknina | 20,50 g |
Cholesterol | 1,39 g |
Sodík | 1,11 g |
Sůl | 2,55 g |
Sacharidy | 677,00 g |
– cukry | 303,50 g |
––– laktóza | 73,50 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g tarhoně | Těstoviny pšeničné | 500 g |
1,5 l 1,5 l mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 1500 ml |
1/2 1/2 rovné lžičky soli | Sůl mořská | |
100 g 100 g citronátu | Citronová kůra kandovaná | 100 g |
strouhaná citrónová kůra z 1/2 citrónu | Citronová kúra čerstvá | |
5 5 vajec | Vejce slepičí | 350 g |
150 g 150 g cukru | Cukr bílý | 150 g |