Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Krůtí maso pečené na mrkvi a fazolkách s rozmarýnem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 3

Energie292 kJ /
70 kcal
Bílkoviny1,98 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny1,98 g
Tuky0,37 g
– nasycené0,10 g
– nenasycené0,20 g
–– mononenasycené0,05 g
–– polynenasycené0,15 g
––– omega 30,00 g
Vláknina7,10 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 86 mg
Sůl0,20 g
Sacharidy12,30 g
– cukry8,20 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1-2 1-2 krůtí stehna (asi 600 g) Krůta stehno s kůží
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
2 2 velké mrkve Mrkev čerstvá 100 g
1/2 sáčku 1/2 sáčku mražených fazolek Fazolky mražené
1-2 snítky 1-2 snítky rozmarýnu Rozmarýn sušený
1 hrst 1 hrst sezamových semínek Sezam loupaný
olivový olej (podle potřeby) Olej olivový
hotová jíška (podle potřeby) Jíška máslová
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.