Nutriční hodnoty (Plněná krkovička)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 7 615 kJ / 1 820 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 202,08 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 199,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 3,08 g |
Tuky | 104,31 g |
– nasycené | 26,83 g |
– nenasycené | 49,73 g |
–– mononenasycené | 38,73 g |
–– polynenasycené | 11,00 g |
––– omega 3 | 0,70 g |
Vláknina | 9,10 g |
Cholesterol | 480 mg |
Sodík | 553 mg |
Sůl | 1,00 g |
Sacharidy | 16,80 g |
– cukry | 4,90 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 kg 1 kg vepřové krkovičky vcelku | Vepřová krkovice | 1000 g |
několik plátků několik plátků uzeného boku | Vepřový bok uzený | |
1 kousek 1 kousek nivy | Niva 50% t. v s. | |
sůl | Sůl mořská | |
mletý pepř | Pepř černý mletý | |
hořčice | Hořčice plnotučná | |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
nať petržele | Petržel kořenová čerstvá | |
rozmarýn | Rozmarýn sušený | |
jarní cibulka | Cibulka jarní čerstvá | |
koření Pikantní žebírka (nebo dle chuti) | ||
trochu trochu sádla | Sádlo vepřové | |
5 stroužků 5 stroužků česneku | Česnek čerstvý | 35 g |
vývar (nebo voda) | Vývar masový |