Nutriční hodnoty (Kuře se zimní zeleninou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 717 kJ / 1 605 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 138,58 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 136,10 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 2,48 g |
Tuky | 83,97 g |
– nasycené | 52,01 g |
– nenasycené | 31,35 g |
–– mononenasycené | 8,66 g |
–– polynenasycené | 22,69 g |
––– omega 3 | 0,67 g |
Vláknina | 10,37 g |
Cholesterol | 193 mg |
Sodík | 13,77 g |
Sůl | 37,15 g |
Sacharidy | 69,85 g |
– cukry | 11,65 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 kuřecí prsíčka | Kuře prso | 350 g |
Trocha Trocha mouky | Mouka pšeničná hladká | |
Rostlinný olej | Olej řepkový | |
1 1 pórek (pouze bílé části) | Pórek čerstvý | |
1 1 menší cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
3 3 mrkve | Mrkev čerstvá | 150 g |
1 1 celerová nať | Petržel nať čerstvá | |
400 ml 400 ml bujónu nebo kuřecího vývaru | Bujón hovězí | 400 g |