Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kuře se zimní zeleninou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie6 717 kJ /
1 605 kcal
Bílkoviny138,58 g
– z toho živočišné bílkoviny136,10 g
– z toho rostlinné bílkoviny2,48 g
Tuky83,97 g
– nasycené52,01 g
– nenasycené31,35 g
–– mononenasycené8,66 g
–– polynenasycené22,69 g
––– omega 30,67 g
Vláknina10,37 g
Cholesterol 193 mg
Sodík 13,77 g
Sůl37,15 g
Sacharidy69,85 g
– cukry11,65 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 1 kuřecí prsíčka Kuře prso 350 g
Trocha Trocha mouky Mouka pšeničná hladká
Rostlinný olej Olej řepkový
1 1 pórek (pouze bílé části) Pórek čerstvý
1 1 menší cibule Cibule čerstvá 70 g
3 3 mrkve Mrkev čerstvá 150 g
1 1 celerová nať Petržel nať čerstvá
400 ml 400 ml bujónu nebo kuřecího vývaru Bujón hovězí 400 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.